Tjänster

Tjänster

Markarbete

 

Vi åtar oss såväl stora som mindre jobb när du behöver hjälp att exempelvis förbereda eller få hjälp att färdigställa husgrund för att föra upp en byggnad. Vi ordnar markanläggnin av villagrunder, garageuppfarter och vägar. Vi kan även åta oss att dränera ditt hus eller planera din tomt för exempelvis gräsmatta eller plattläggning.

Bygg

 

Behöver du bygga eller renovera ditt hus, fritidshus eller garage så kan du kontakta oss. Vi har all kundskap och utrustning för att utföra alla typer av snickeriarbeten oavsett storlek och om det gäller nyproduktion eller renovering.

Elinstallation

 

Vi har även behöriga elektriker vilket innebär att vi åtar oss alla typer av elarbeten. Ofta drar vi alla erforderlig el i den villa vi just byggt åt dig men ibland behöver man bara hjälp med mindre arbeten eller renovera elstammarna i en befintlig byggnad.

VVS

 

Då vi har kunskaper att även utföra VVS-arbeten innebär detta för dig som kund att det blir riktigt smidigt att anlita oss på Orrliden Bygg & Entreprenad då vi kan sätta grunden och färdigställa alla VVS i ditt nya hus under tiden vi för upp byggnaden.  Vi kan även utföra stamrenoveringar och mindre VVS-arbeten.

 

Plåtarbeten

 

När ditt hus börjar bli klart är det dags att lägga på tak och givetvis utför vi även detta. Om du som kund behöver renovera dit tak, installera snörasskydd eller byta rännor så ordnar vi även det.

[button target=”_self” hover_type=”default” text=”Kontakta oss” link=”https://viinanen.se/kontakt/”]
[button target=”_self” hover_type=”default” text=”Offertförfrågan” link=”https://viinanen.se/offertforfragan”]
[button target=”_self” hover_type=”default” text=”Ring: 016-3160060″ link=”tel:0163160060″]